0 Varukorg

TRÄNINGSREDSKAP

Filtrera
Sortera
71 produkter

Visa fler

Kontakta oss för offert på din produkt!

Lista produkterna du är intresserad av i vårt kontaktformulär så fixar vi en personlig offert så snabbt som möjligt.

martin eurosport fitness

Vanliga frågor och svar

Vilket är det bästa träningsredskapet?

Som vi brukar säga är det bästa träningsredskapet det som faktiskt används. Det som är bäst för dig kanske inte är bäst för nästa person. Men generellt sätt är det aldrig fel att investera i en skivstång, ett par hantlar eller en stretchmatta. Dessa redskap ger möjlighet till otroligt många övningar.

Vilka träningsprodukter borde jag ha till ett hemmagym?

Till en start av ett hemmagym rekommenderar vi produkter som stretchmatta, träningsbänk, skivstångsset och hantlar. Vill du har lite mer fokus på kondition kommer du långt med ett löpband, gåband eller en spinningcykel.

Hur mycket kostar det att bygga ett hemmagym?

Självklart varierar det efter vad för typ av träningsredskap du vill ha i ditt hemmagym. Men om vi sätter upp en budget skulle vi starta kring 6000 kr. Då har vi råd med några basprodukter som en träningsbänk, träningsmatta, träningsband och hantlar. Och kan sen utöka vartefter vi känner att det är dags för nya övningar.

Vad för redskap behövs för att börja träna hemma?

Om du funderar på att införskaffa träningsprodukter för träning hemma rekommenderar vi att börja med stretchmatta, träningsband och hopprep. Alla dessa redskap behöver minimalt med plats till förvaring och användning, och det finns gott om instruktionsvideos på hur du använder dem på bästa sätt enkelt i hemmet.

Träningsredskap hemma

Fördelarna med investera i ett hemmagym tycker vi är väl värt pengarna.

  • Spara tid - Med konstant tillgång till träning kan du köra ett snabbt pass utan onödig pendeltid.
  • Spara pengar - I längden är ett hemmagym billigare än ett gymmedlemskap.
  • Ökad livskvalité - Med de två tidigare fördelarna och fördelen med ökad mängd träning får du ett mycket hälsosammare liv.

Men självklart ska det vara träningsredskap till rätt pris när du tar steget och investerar.

Här kan vi hjälpa till att hitta rätt redskap för just dig. Vi har över 25 års erfarenhet av att sälja redskap till hem och gym. Tveka inte på att ta kontakt för att se vad vi kan erbjuda dig!