Showroom

Välkommen till Jönköping och vårt showroom. Här visar vi en del av vårt sortiment från Watson, Prime, Master Sport, DK City etc. Kom gärna och provträna på våra träningsmaskiner. 

En våning upp finns Concept Träningsredskap, med ett av Europas största showroom för träning och inspiration! Här kan du se, prova och jämföra utrustning och få en insikt i vad som passar just dig och din träningsanläggnings behov.

Känn på alla olika golv, provspring löpband, och träna på olika modeller av vår utrustning. Vi vill väcka idéer, inspiration och träningsbegär. Dessa intrycken tar du sedan med dig hem som inspiration till din blivande eller befintliga anläggning. Våra populära kick-offer, utbildningar och inspirationsdagar borgar för att du lämnar vårt showroom med nya idéer och kunskaper. Vi erbjuder även konferensmöjligheter, föreläsningar, måltider samt övernattning.

Vill du boka vårt showroom för kickoff, inspirationspass, föreläsning eller liknande? Skicka ett mail till info@eurosportfitness.se så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Oavsett om du driver ett gym eller söker en lunchaktivitet för kollegorna på jobbet, så får du teambuilding, kunskap och inspiration med oss!

showroom eurosport fitnessshowroom eurosport fitness

showroom eurosport fitnessshowroom gymskåp