TRÄNINGSMASKINER

Filtrera
Sortera
193 produkter

Tryon Ergosense Grepp

Tryon Ergosense Grepp

Draghandtag Set med 11 olika grepp/handtag
0 kr
LC E-22 Eliptical, Crosstrainer

LC E-22 Eliptical, Crosstrainer

Generator från DK City med LED-display
0 kr
T800, Löpband

T800, Löpband

Instegsmodellen från DK City
0 kr
Nyhet
Populär
EVOLVE CT 215 X, Löpband
EVOLVE CT 215 X, Löpband

EVOLVE CT 215 X, Löpband

Löpband med 21,5" full HD touch screen
0 kr
DT-22, Löpband utan motor
DT-22, Löpband utan motor

DT-22, Löpband utan motor

DT-22 Dual Trainer drivs av din egen kraft
0 kr
RowErg, Roddmaskin
RowErg, Roddmaskin

RowErg, Roddmaskin

Roddmaskin med hög tillförlitlighet
0 kr
Octane Ro, Roddmaskin
Octane Ro, Roddmaskin

Octane Ro, Roddmaskin

Modern, elegant och kraftfull roddmaskin
0 kr
Benspark, Styrkemaskin Ben

Benspark, Styrkemaskin Ben

For exercising the hamstring muscles in a sitting position
0 kr
Leg Curl Lying, Styrkemaskin Ben

Leg Curl Lying, Styrkemaskin Ben

Exercising the hamstring muscles while lying down
0 kr
Biceps curl, Styrkemaskin Armar

Biceps curl, Styrkemaskin Armar

The bicep machine has a 7-step pneumatic seat position adjustment
0 kr
Visa fler

Offertförfrågan

offertförfrågan ikon

Lägg till produkter av intresse i vår offertförfrågan funktion med list-ikonen uppe till höger på varje produkt och begär sen en kostnadsfri offert på valda produkter här eller på enskild produktsida. Så fixar vi en personlig offert så snabbt som möjligt. Övriga frågor tar vi gärna emot i vårt kontaktformulär, via vår e-post eller på telefon.

“peter

Vanliga frågor och svar

Vad för olika träningsmaskiner finns det?

Det finns en mängd olika träningsmaskiner med olika användningsområden att välja mellan. Allt från styrkefokuserade selectorized maskiner för en muskelgrupp som biceps till mer generella maskiner som cable cross där du kan skifta mellan träning av många olika muskelgrupper. Sen självklart klassiska konditionsmaskiner som löpband och motionscykeln för att förbättra kondition och bränna kalorier.

Vilken är den bästa träningsmaskinen?

Den bästa träningsmaskinen är den som faktiskt används och som det sker träning på. Det är mycket individuellt vad som är den bästa för just dig. Men testa dig fram på gym, läs recensioner eller genom att fråga experter, oberoende av vad ditt mål är måste man trivas med sin träningsmaskin för att den ska användas. Men bästa träningsmaskiner för många brukar vara löpband, roddmaskin eller motionscykeln.

Vad är bäst löpband eller motionscykel?

Båda har sina fördelar men enligt oss är löpbandet generellt det bästa. Mycket eftersom du kan variera mer i din träning. Men vill du minska belastningen på knäna kan en motionscykel vara ett bättre alternativ.

Kan jag köpa träningsmaskiner på företaget?

Ja, är det tänkt att personal ska använda träningsmaskinen som förmån är det avdragsgillt vid köp av maskiner till företaget.

Vad kostar olika träningsmaskiner?

Här varierar det självklart mycket med kvalité osv. Men ska vi generalisera kan kostnaden för en bra konditionsmaskin som ska hålla länge som en roddmaskin eller motionscykel ligga runt 10 000 kr. Medans ett bättre nytt löpband kan kosta 50 000 kr. Tips är att fråga om det finns begagnat på lager hos återförsäljare, då kommer man ner en del i pris.

Träningsmaskiner hemmagym

När du ska bygga hemmagym kommer du långt med fria vikter, till och med din egna kroppsvikt på en matta. Men för det extra proffsiga och smidiga gymmet behövs träningsmaskiner.

Du behöver självklart tänka på storlek när du ska inhandla träningsmaskiner då många är av det större slaget och det kan vara limiterat med rum i ett träningsrum i hemmet. Ta mått och planera ut din yta för maximal träning för pengar och yta.

Vi hjälper gärna till med tips kring dessa val. Saker som är bra att tänka på kring varje träningsmaskin är storlek, ljudnivå (vi vill inte störa grannarna för mycket) och hur mycket det slits, både ditt golv och maskin.

Löpband, gåband eller crosstrainer till hemmet

Dessa konditionsmaskiner tycker vi är bland de bästa alternativen för gym till hemmet.

Med löpbandet eller gåbandet får du det perfekta verktyget för pass där du samtidigt kan kolla en film, lyssna på en podd eller ta ett samtal. Men du kan också köra ett högintensivt intervallpass för att verkligen främja kondition och hjärtstyrka.

Och med crosstrainern aktiverar du också överkroppen för en helhet som är svårt att få med andra gymmaskiner.

Köpa, hyra eller Leasa Träningsmaskiner

Att köpa det billigaste alternativet av maskin eller försöka hitta rea eller begagnat är några sätt att hitta köp. Men med många träningsmaskiner av hög kvalitét måste man betala det lilla extra för att nå det som absolut är målet, det bästa träningsresultatet.

Då kan finansiering med hyra eller leasing vara rätt alternativ för att ändå kunna få tag på det bästa och vara flexibel med betalning efter dina förutsättningar.

Vi erbjuder hyresavtal, köp med faktura eller leasingavtal med olika varianter för service till i princip alla våra produkter. Kontakta oss gärna för specifik info om villkor kring just den träningsmaskinen du är intresserad av.

Hyra träningsmaskiner

På utvalda produkter erbjuder vi hyra från 6 månader och har till det flera olika servicealternativ. Vi på Eurosport Fitness äger fortfarande maskinen och du kan enkelt säga upp avtal om det inte skulle passa dig eller om du önskar byta till en ny maskin.

Vi erbjuder detta i egen regi, så inga tredje parter som saktar ner processer och går emellan.

Ett flexiblare sätt att införskaffa ditt träningsredskap.

Träningsmaskiner gym

Träningsmaskiner till gym ska hålla för ett mycket högt användande med minimalt slitage. Här tycker också gymmedlemmar idag att det ska finnas gymmaskiner i framkant då de köpt ett medlemskap för tillgång till professionella maskiner och redskap.

Det finns mängder av olika gym maskiner för bröst, mage, rygg etc. Det är viktigt att välja ut de populäraste maskinerna till den plats du har tillgänglig. För är det något som är negativt med träningsmaskiner så är det att de kan ta upp mycket plats kontra mängd möjliga övningar du kan köra på den ytan jämfört med exempelvis ett hantelställ och en ställbar bänk.

professionella träningsmaskiner gym

Vanliga gym maskiner namn

Dessa är några av de vanligaste träningsmaskinerna du hittar på ett gym och vad dem främst tränar vid användning.

  • Benpress / Leg Press - Tränar ben och rumpa
  • Benspark / Leg Extension - Tränar framsida lår
  • Bröstpress - Tränar bröst och triceps
  • Axelpress - Tränar axlar
  • Roddmaskin / Rodd - Tränar rygg och biceps
  • Magmaskin / Abdominal Crunch - Tränar magmusklerna
  • Latsdrag - Tränar biceps och latsmusklerna i rygg
  • Tricepscurl - Tränar triceps
  • Bicepscurl - Tränar biceps

Kom igång med träning enkelt med gymmaskiner

Gymmaskiner är ett mycket bra redskap, speciellt för nybörjare. Här behöver du inte mycket stabiliserande muskler som vid träning med fria vikter. Fokusera istället på specifika muskelgrupper utan svåra instruktioner för att komma igång.

Gym maskiner har simpla instruktioner som ofta finns tillgängligt på maskinens ram, på vissa nyare maskiner finns också qr-kod du kan skanna för att få en länk till instruktionsvideo där det beskrivs hur du genomför övningar helt korrekt.