VONYX

VONYX AP1500PA

Mobil högtalare med mikrofoner och headset

Artikelnr: VONYX_AP1500PA
Exkl. moms:
0 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Mobil batteridriven och nätdriven högtalare, komplett med 1st trådlös handmikrofon och 1st trådlöst headset med ficksändare. Riktigt smidig allroundhögtalare.Även USB/Mp3-spelare och ingångar för flera line/mikrofoner. Högtalaren har också inbyggd Bluetooth för direkt streaming från telefon m.m.

  ·  Headset: 864.5 MHz, Mikrofon: 863.1 MHz
  ·  15" 800W (Peak) bärbar högtalare, BT-mottagare för ljudströmning
  ·  1x UHF Body pack med headset och lavalier mikrofon.,
  ·  1x UHF-mikrofon,
  ·  1x trådbunden mikrofon
  ·  Integrerad USB-, SD / MMC-mediaspelare
  ·  Batterinivåindikator Ekoeffekt för alla mikrofoner, Högkomprimeringsdriver Fjärrkontroll för MP3-spelare, Nät- eller 12V batteridrift Integrerad vagn med teleskopiskt handtag, Robust ABS-fodral, Tophat 35mm

  LJUD ÖVERALLT MED VONYX AP1500PA. MUSIK OCH TAL
  Njut av total frihet nu med Vonyx AP1500PA Mobile Speaker. Ett omfattande paket med en 15" 800W högtalare med inbyggt batteri. Det gör att den kan användas överallt, även där ingen ström finns tillgänglig. Högtalaren är utrustad med alla möjliga behändiga tillbehör och är utrustad med Bluetooth och en USB mp3 AP1500PA är därför lämplig för otaliga möjligheter.Sändning, sång, lyssna på musik, animation eller rekreation, sport, du kan inte föreställa dig om Vonyx AP1500PA är den musikaliska klippan i vågorna.Med det utdragbara handtaget och hjulen kan du ta den enkelt med dig utan att behöva lyfta tungt.

  Tre mikrofoner
  AP1500PA är det perfekta valet för att ge sport- eller grupplektioner, demonstrationer eller för användning med animations- eller rekreationsteam. Sång och tal, allt är möjligt med de medföljande mikrofonerna. Paketet med medföljande mikrofoner består av en trådlös handhållen mikrofon, ett trådlöst headset och en trådbunden handhållen mikrofon. Alltså totalt tre mikrofoner för många applikationer, varvid headsetet givetvis ger möjlighet att hålla händerna fria. Detta används ofta när man ger grupplektioner på ett gym.

  Blåtand
  För en enkel och trådlös anslutning är AP1500PA utrustad med Bluetooth. Detta gör det möjligt att göra en trådlös anslutning mellan högtalaren och en telefon, laptop eller surfplatta. Musiken som spelas på den anslutna enheten är hörbar genom högtalarna, varvid det såklart går att prata igenom musiken med någon av mikrofonerna eller att sjunga med. Karaoke är därför också en av möjligheterna med AP1500PA. Ett annat alternativ är den interna mp3-spelaren. Anslut ett USB-minne eller SD-kort med MP3-musik till USB- eller SD-anslutningen så spelar den interna MP3-spelaren upp musiken direkt från USB-minnet eller SD-kortet. En AUX-ingång är tillgänglig för alla andra ljudkällor.

  Ljud
  För att få ljudet i AP1500PA att låta så bra som möjligt är den utrustad med en 5-bands equalizer. För en extra snygg effekt är mikrofonerna utrustade med en ekoeffekt. Speciellt med sång kan detta vara ett väldigt trevligt tillskott för att få sången att låta bara lite mer professionell.

 • Specifikation
  Längd 350 mm
  Bredd 435 mm
  Höjd 700 mm
  Vikt