CONCEPT 2

SkiErg, Stakmaskin

Med Concept2 SkiErg är längdskidåkning tillgängliga för alla.

Artikelnr: ES-141880
Exkl. moms:
0 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Med Concept2 SkiErg är längdskidåkning tillgängliga för alla. Du tränar styrka och uthållighet i såväl ben, armar och core. SkiErg kan användas för både stakning och klassisk växelarmsteknik. Oavsett om du är en elitlängdåkare som vill förbättra din styrka, en entusiast som vill komma i form inför skidsäsongen, eller om du bara letar efter bra träning allmän, kommer SkiErg hjälpa dig att nå ditt mål. Ram i svart pulverlack.

  Performance Monitor Nya PM5-monitorn är bakgrundsbelyst och hjälper dig att exakt bedöma dina resultat, övervaka dina framsteg, och jämföra dina poäng med andra. De flesta pulsband kan kopplas samman med nya monitorn.

  Svänghjul och spjäll SkiErg svarar direkt på varje drag. Med spiralspjället kan du snabbt anpassa luftflödet till svänghjulet för att ändra känslan så den passar just din träning.

  Oavsett om du vill att din träning ska kännas som plan terräng eller i en uppförsbacke så är känslan rätt med SkiErg. SkiErg har ergonomiska handtag som ger ett bekvämt och säkert grepp.

 • Specifikation
  Färg Svart
  Längd 41 cm
  Bredd 52 cm
  Höjd 212 cm
  Vikt 21 kg
 • Om varumärket

  Concept 2 härstammar från USA och har genom åren utsetts till testvinnare i ett många erkända tidningar världen över. Och produkterna har rankats etta i åtskilda stora jämförelsesidors rankningar inom sina kategorier.

  www.concept2.com