FRESHOMAT

Kaffemaskin + färska Proteinshakes och Funktionsdrycker - Design för alla lägen

Artikelnr: FRESHOMAT
Exkl. moms:
0 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  FreshOmat är enkelt förklarat en kaffemaskin med utökade möjligheter till dryck. Med denna dryckesautomat kan vi blanda alla våra favorit funktionsdrycker som bland annat proteinshakes, pre-workouts och BCAA drycker samtidigt som vi kan få det essentiella kaffet.

  Med möjlighet till betalsystem och inbyggd vattenpump med vattenbehållare kommer man snabbt igång med försäljning av sina drycker obemannat! Färskvattenanslutning eller vattenpump med behållare inuti maskin. Automatisk mugg-dispenser med plats för 200-250 st 48 cl pappersmuggar. Betalsystem, Nayax VPOS Touch.

  Proteinshakes & Funktionsdrycker (kall dryck):
  Välj fritt bland våra funktionsdrycker som ni ser högre upp under Funktionsdryck & Proteinshake sektionerna. Maskinen har plats för 5 val av kalla drycker.

  Kaffe (varm dryck):
  Alla FreshOmat maskiner kommer med 6 st kaffe drycker som standard, ni kan se vilka under Kaffe sektionen. Kaffe dryckerna är blandade med bönor från Zoegas och vegetabiliskt mjölkpulver från Nestlé.

  Choklad (kall och varm dryck):
  Med chokladdryck alternativet får man både kall och varm inställning. Här behöver man välja bort en kall dryck för att göra plats för detta. Chokladdrycken är Nestlé’s cacao mix.

  Mix:
  Här blandar maskinen 2 st drycker för spännande mixar. Vilka mixar det blir beror på vilka val av drycker ni gör.

  Öka kundnöjdheten med ett val av drycker som passar just er anläggning och få möjligheten till en extra inkomst. Läs mer om FrshOmat på https://www.kernberg.se/freshomat/.

 • Specifikation
  Bredd 664 mm
  Djup 700 mm
  Höjd 1830 mm
 • Filer