EUROSPORT FITNESS

Eurosport Step, Stepbräda

Stepbräda med ställbar höjd

Artikelnr: ES-58660
Exkl. moms:
0 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Effektiv träning med ställbar höjd

  Eurosport Step är den perfekta träningsutrustningen för dig som vill få ut det mesta av dina konditions- och styrketräningspass. Med den ställbara höjden på stepbrädan kan du anpassa träningen efter dina behov och utmana dig själv på olika nivåer. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet kommer Eurosport Step att ta dina träningsresultat till nya höjder.

  Varierade träningsmöjligheter med stepbräda

  Med Eurosport Step kan du utföra en mängd olika övningar som hjälper dig att förbättra konditionen, bränna fett och stärka dina muskler. Träna högintensivt genom att hoppa, kliva och göra styrkeövningar på stepbrädan. Dessutom kan du använda den som ett hjälpmedel för balansträning och stretching. Med Eurosport Step är möjligheterna stora, vilket gör att du aldrig kommer att tröttna på din träning.

  Stepbräda med hög kvalitet och stabilitet

  Vi förstår vikten av att investera i träningsutrustning av hög kvalitet som är både hållbar och säker att använda. Eurosport Step är tillverkad av robusta material som klarar av tuffa träningspass och har en stabil konstruktion som säkerställer säkerheten under träningen. Den halkfria ytan på stepbrädan ger dig ett säkert grepp och minskar risken för att du ska halka eller falla. Med Eurosport Step kan du fokusera på att nå dina träningsmål utan att behöva oroa dig för utrustningens pålitlighet.

 • Specifikation
  Längd 930 mm
  Bredd 360 mm
  Höjd
 • Om varumärket

  Här hittar du vårt egna utbud av produkter från varumärket Eurosport Fitness. Handplockat av oss på företaget med över 20 års erfarenhet i branschen.

  Endast produkter som håller, är prisvärda och lönsamma