EUROSPORT FITNESS

Bodypump Set, Pumpset

Pumpset med skivstång och neoprenbelagda viktplattor

Artikelnr: ES-58500
Exkl. moms:
0 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Pumpset med neoprenbelagda viktplattor med bra grepp.

  Detta ingår:
  1st Hollow Bar stång (25mm)
  2st Spring Collar (lås) 
  2st 5 kg Lila
  2st 2,5 kg Blå
  2st 1,25 kg Red

   

  Bygg muskelstyrka och förbättra din träning med ett Pumpset

  Vårt Body Pump Set är den perfekta träningspartnern för dig som vill bygga muskelstyrka och forma din kropp. Med detta set kan du utföra en rad olika övningar som hjälper dig att stärka och tona dina muskler. De neoprenbelagda viktplattorna och stången i setet är designade för att ge optimalt grepp och komfort under träningen, vilket gör att du kan fokusera på att maximera dina resultat.

  Med vårt Body Pump Set kan du enkelt anpassa motståndet genom att lägga till eller ta bort vikter från stången. Detta gör det möjligt för dig att gradvis öka intensiteten i din träning och utmana dina muskler på nya sätt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsentusiast kommer detta set att hjälpa dig att nå dina träningsmål och överträffa dina förväntningar.

  Träna hemma eller på resande fot

  Med vårt Body Pump Set behöver du inte längre gå till gymmet för att få en effektiv styrketräning. Setet är portabelt och lätt att transportera, vilket gör att du kan träna var som helst och när som helst. Du kan enkelt ta med det på resor eller använda det hemma i ditt eget träningsutrymme.

  Att träna hemma har många fördelar. Du sparar tid och pengar genom att eliminera behovet av gymabonnemang och pendling. Dessutom kan du träna i din egen takt och i en miljö där du känner dig bekväm. Med vårt Body Pump Set kan du njuta av bekvämligheten och friheten att träna när det passar dig bäst.

  Hållbarhet och säkerhet i fokus

  Vi förstår vikten av att investera i träningsutrustning av hög kvalitet som är hållbar och säker att använda. Vårt Body Pump Set är tillverkat av robusta material som är konstruerade för att klara av långvarig användning och tuffa träningspass. De neoprenbelagda viktplattorna och stången ger inte bara en bekväm greppytan utan minimerar också risken för slitage och skador.

  Din säkerhet är prioritet. Stången i setet har en säkerhetslåsning som håller vikterna på plats under träningen och förhindrar att de glider av. Detta ger dig tryggheten att kunna fokusera på din träning utan distraktioner eller olycksrisker. Med vårt Body Pump Set kan du träna med självförtroende.

 • Om varumärket

  Här hittar du vårt egna utbud av produkter från varumärket Eurosport Fitness. Handplockat av oss på företaget med över 20 års erfarenhet i branschen.

  Endast produkter som håller, är prisvärda och lönsamma