CONCEPT 2

BikeErg, Träningscykel

Motionscykel med luftmotstånd

Artikelnr: ES-141910
Exkl. moms:
0 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  BikeErg är det senaste tillskottet bland Concept2-familjens ergometrar. BikeErg har samma svänghjul och Performance Monitor som Concept2 Indoor Rowers och SkiErgs, vilket ger den samma styrkor och funktioner som dessa otroligt framgångsrika redskap.

  Svänghjulet använder luftmotstånd för att skapa en jämn cykling. Spjället är din "växellåda", så att du kan anpassa känslan. Till skillnad från de flesta stationära cyklar har BikeErg en koppling, precis som en riktig cykel, så när du slutar trampa, fortsätter svänghjulet att snurra.

  Justera motståndet genom att flytta reglaget på sidan av svänghjulet. Detta kommer att byta "växel". Höga siffror känns som att cykla på en trög växel eller i uppförsbacke. Lägre siffror känns som att trampa i en lättare växel. Du kanske vill variera motståndet under träningen för att simulera de olika situationer du stöter på under normal cykling. 

 • Specifikation
  Färg Svart
  Längd 120 cm
  Bredd 61 cm
  Max användarvikt 136 kg
  Vikt 31 kg
 • Om varumärket

  Concept 2 härstammar från USA och har genom åren utsetts till testvinnare i ett många erkända tidningar världen över. Och produkterna har rankats etta i åtskilda stora jämförelsesidors rankningar inom sina kategorier.

  www.concept2.com